• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0889991699
    • Често Задавани Въпроси

     1. За колко време става доставката след поръчка?

     Когато имаме наличен размера, който сте поръчали, доставката се изпълнява до 2,3 работни дни. В случай, че желаете да поръчате с Ваши размери или продукта го няма в наличност, доставката ще отнеме до 9 работни дни.

     2. Когато поръчката е по размери на клиента, ако не паснат размерите чия е отговорността и кой поема разноските? Може ли да се направи корекция?

     Когато поръчката е с Ваши размери , отговорността се поема от Вас (при взимането на мерките), както е обозначено на картинката. Корекция се допуска, само когато дрешката е по-голяма, защото тогава има възможност за скъсяване или стесняване.

     3. Когато се прави поръчка по размери на клиента, как се дават размерите?

     Трябва да вземете размерите по указания на картинката начин. Размери се дават само в писмен вид по имейл.

     4. Артикулите от сайта има ли ги налични или се произвеждат специално за поръчката? Ако не са налични какъв е срока за изработка и доставка?

     Разполагаме с налични размери, но има вероятност даден продукт да е изчерпан. В този случай, изработката и доставката се осъществяват до 9 работни дни.

     5. Рекламации?

     Ако има несъответствие между поръчката и доставката, молим да ни уведомите, когато го установите. Можете да пускате Вашите мнения, препоръки и оплаквания на посочените в сайта контакти.

     6. Ако клиентът е объркал направената поръчка може ли да се откаже?

     В случай, че се откажете от поръчката, непосредствено след пускането й може да се обадите на посочения телефон във формата за контакти, за да я откажете. Ако желаете да промените Вашата поръчка след като вече сте направили друга и искате да я замените, първо трябва да откажете първоначалната, след това да направите нова поръчка с избрания от Вас артикул.

     7. Когато клиентът има своя идея за модел как се пуска поръчка? Как се избират материите, по-дълъг ли е срока, цената може ли да се предвиди по заданието?

     Необходимо е да се свържете с нас по имейл или телефон за уточнение на детайлите. Работим с качествени платове и се стараем да изпипаме детайлите. Срока може да отнеме до 15 работни дни. След пускане на Вашето запитване, ще Ви изпратим и цена за продукта.

     8. Има ли бърза поръчка, ако да за колко време и само с налични артикули ли може да се пусне?

     Към настоящия момент, работим само с посочените срокове. Стараем се да оптимизираме времетраенето за обработване и доставяне на поръчките и скоро ще го осъществим.

     9. Ако не съм доволен от това, което съм получил?

     Препоръчваме да се четат описанията на продуктите. В тях може да е описан някой детайл, който не сте забелязали. В случай, че не сте доволни от получения артикул или не Ви изглежда както на снимката, можете да го върнете в 7 дневен срок в същия търговски вид, в който е получен.

   • Newsletter